HAGL

FJERNING AV HAGLEFFEKTER 

Vi er et firma som spesialiserer seg på å fjerne bulker og eliminere effekter av hagl.

Vi arrangerer også hagl-aksjoner, noe som betyr at våre PDR-teknikere har stor erfaring, og takket være det kan du være sikker på en vellykket reparasjon av bilparken.

I TILFELLE NÅR 

Bilen din har blitt skadet av hagl? 
Du har kjøpt eller planlegger å kjøpe en bil etter hagl? 
Du er eier eller leder av en flåte av biler, som ble ødelagt av hagl? 

Du har nettopp funnet løsningen på problemet ditt. 

Utnytt kunnskapene og ferdighetene til PDR-teknikere som vil fjerne bulker uten behov for lakkering. 
„De ferdighetene vi har er ikke et spørsmål om talent, men mange års hardt arbeid” 

HVA ER HAGL? 

Hailstorm er et farlig atmosfærisk fenomen, som innebærer voldsom nedfall av isballer med en diameter på 0,5 cm til en rekord 20 cm. Atmosfærisk sirkulasjon i forbindelse med dannelsen av hagl bestemmer dets størrelse. Hail er faktisk frosne vanndråper, som føyer seg sammen under spinning i en stormsky. Kraften med hvilken isballer faller til bakken bestemmes av vindhastigheten og vekten. 

Hagl kan føre til en rekke ødeleggelser og dermed omfattende materielle skader. Karosseri av kjøretøy som befinner seg i område av atmosfærisk nedbør kan også bli skadet. Heldigvis en slik skade kan bli effektivt reparert uten tap av kjøretøyets verdi. På denne måten hjelper våre teknikere individuelle kunder, forhandlere og flåteforvaltere over hele Europa. 

REPARASJON I 3 STEG 

Hvis karosseriet ble ødelagt av mange bulker taper bilen både verdi og utseende. Du kan imidlertid gjenopprette pengene ved å starte samarbeid med FOLIERING & DETAILING SENTER. Vi fjerner effekter av hagl, ved hjelp av ikke-invasive reparasjoner med PDR-metoden (Paintless Dent Repair), noe som betyr at vi ikke gjør inngrep i lakken, og takket være dette gjenvinner bilen sin verdi. Det er verdt å huske at en slik reparasjon eliminerer problemet med bulker på permanent basis, ikke bare skjuler det under et lag med sparkel. Resultatet av vårt arbeid er en bil uten haglbulker, som ikke har noen spor av reparasjoner og forskjeller i tykkelsen på lakken.

01. Beregning av reparasjonen

En erfaren PDR-reparasjonstekniker vil se på bilen din, vurdere omfanget av skade og presentere et individuelt tilbud.

02. Bestemmelse av dato

Sammen velger vi dato av tjenesten, som vil være tilpasset dine behov.

03. Reparasjon av skader

Ved å bruke våre ferdigheter og erfaring, fjerner vi bulker på bilen.

KVALITETSKONTROLL

Et viktig element i vårt arbeid, noe som innebærer fjerning av bulker som følge av hagl, er konstant kvalitetskontroll. Vi legger stor vekt på å opprettholde et høyt nivå av reparasjoner utført av PDR teknikere. Mange års erfaring har ført til opprettelsen av arbeidsmønstre som gir en fullstendig repeterbarhet av kvaliteten på tjenesten.

Ring oss og dra nytte av tilbudet +47 462 74 747

Tilbake til tilbudet