Fjerne bulker

BULKER ER ET PROBLEM FOR NESTEN ALLE BILEIERE.  

Du kan kjøre så nøye som mulig, du kan parkere bilen din i garasjen, men vi kan ikke forutsi hvordan andre vil oppføre seg på parkeringsplassen, for ikke å snakke om at vi er fanget av hagl under reisen.

Vi kjenner nok alle tilfeller da karosseri ble skadet. I 10 år har vi drevet med reparasjon av bulker så det er heller ingenting som vil overraske oss. Vi vet hva man må gjøre, selv i den mest uvanlige situasjonen, for at skaden ble sporløst. 
Våre teknikere skaffer seg erfaring ved å delta aktivt i begivenheter som er knyttet til reparasjoner av haglskader over hele Europa. Vi selv organiserer også lignende begivenheter i Polen, der vi deler vår kunnskap og fremmer innovative løsninger. 

Enhver reparasjon starter vi med nøyaktig diagnose og valg av den optimale metoden. For å utføre effektivt fjerning av bulker, er det nødvendig å kunnskap ikke bare innen bruk av verktøy, men også om materialene som brukes til å konstruere karosseri. Bulker fjerner vi uten behov for lakkering. Profesjonelt utført reparasjon ved bruk av PDR (Paintless Dent Repair) skader ikke lakken. Denne metoden er ikke-invasiv og ikke endrer strukturen i lakken på bilen din. 

FOR FJERNING AV BULKER BRUKER VI TO FREMGANGSMÅTER:  

PDR SPAKER

Fremgangsmåten hvor teknikker ved nøyaktig manipulering av spaker fjerner deformasjon og gjenoppretter den normale karosseriets overflate. Et slikt arbeid krever mye erfaring og intuisjon, siden det foregår på elastisitetsgrense av blikket. PDR metoden bruker vi der vi kan nå ved hjelp av riktig valgt spaken. Effektiviteten av denne fremgangsmåten er nærmest 100%.

GLUE PULLING 

Trekking av bulker utføres ved hjelp av en inerti hammer og spesialiserte adaptere hver gang tilpasset til form og størrelse. Adapteren er festet til overflaten ved hjelp av smeltelim. Når limet størkner, blir bulket trukket. Her brukes inerti hammer. Denne metoden bruker vi når bruk av en PDR spak er begrenset på grunn av spesiell konstruksjon av elementet (f.eks. I tilfelle av lukket profiler).

HVA ER DINE FORDELER?  

  • Du betaler mindre enn for andre metoder 
  • Du beholder den opprinnelige lakken 
  • Du sparer tid (reparasjonstid er ofte litt mer enn 30 min) 
  • Bilen vil få i verdi 
  • Reparasjonen er utført uten å fylle 
  • Reparasjon er godkjent av forsikringsselskaper   

Fjerning av en bulke: kr 
Behandling av parkeringsplass bulker – individuelt tilbud 

KONTAKT OSS! 

Med glede svarer vi på dine spørsmål og gir deg råd angående optimale løsninger!

Ring oss og dra nytte av tilbudet +47 462 74 747

Tilbake til tilbudet