_MG_4892_bulk.jpg

Bulkfix

BULKER ER ET PROBLEM FOR NESTEN ALLE BILEIERE. 

Du kan kjøre så nøye som mulig, du kan parkere bilen din i garasjen, men vi kan ikke forutsi hvordan andre vil oppføre seg på parkeringsplassen, for ikke å snakke om at vi er fanget av hagl under reisen.

Enhver reparasjon starter vi med nøyaktig diagnose og valg av den optimale metoden. For å utføre effektivt fjerning av bulker, er det nødvendig å kunnskap ikke bare innen bruk av verktøy, men også om materialene som brukes til å konstruere karosseri. Bulker fjerner vi uten behov for lakkering.

 

Profesjonelt utført reparasjon ved bruk av PDR (Paintless Dent Repair) skader ikke lakken. Denne metoden er ikke-invasiv og ikke endrer strukturen i lakken på bilen din. 

Image by Samuele Errico Piccarini

PDR SPAKER

Fremgangsmåten hvor teknikker ved nøyaktig manipulering av spaker fjerner deformasjon og gjenoppretter den normale karosseriets overflate. Et slikt arbeid krever mye erfaring og intuisjon, siden det foregår på elastisitetsgrense av blikket.

 

PDR metoden bruker vi der vi kan nå ved hjelp av riktig valgt spaken. Effektiviteten av denne fremgangsmåten er nærmest 100%.

GLUE PULLING

Trekking av bulker utføres ved hjelp av en inerti hammer og spesialiserte adaptere hver gang tilpasset til form og størrelse. Adapteren er festet til overflaten ved hjelp av smeltelim. Når limet størkner, blir bulket trukket. Her brukes inerti hammer.

 

Denne metoden bruker vi når bruk av en PDR spak er begrenset på grunn av spesiell konstruksjon av elementet (f.eks. I tilfelle av lukket profiler).

polering Car
HVA ER DINE FORDELER? 
  • Du betaler mindre enn for andre metoder 

  • Du beholder den opprinnelige lakken 

  • Du sparer tid (reparasjonstid er ofte litt mer enn 30 min) 

  • Bilen vil få i verdi 

  • Reparasjonen er utført uten å fylle 

  • Reparasjon er godkjent av forsikringsselskaper   

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!